De Geheimen die Leiden tot 10.000 Volgers binnen 3 Maanden Tijd

37.00

Nulla consectetur lorem eget nunc mollis posuere. Nulla eu sapien eu elit pharetra viverra ac eu augue. Phasellus non tellus vel tortor mattis ultricies eu at eros. In eget justo nec enim laoreet malesuada nec sed erat. Morbi non lacus nisl. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Category: SKU: dt006 Tags:

Beschrijving

HOOFDSTUK 1. Aanmaken van jouw account

Ontdek hoe kleine veranderingen tijdens het aanmaken van jouw account een groot verschil kunnen hebben op jouw groeiproces.

 

HOOFDSTUK 2.  Jouw content creëren

De content op jouw pagina is één van de belangrijkste aspecten om te groeien. Hoe beter jouw content, hoe meer mensen interesse zullen hebben in jouw pagina. Om deze reden geven we jou een flinke dosis tips om jouw content interessant te maken voor de doelgroep die je zoekt.

 

HOOFDSTUK 3. Meer engagement op jouw account

Iedereen wilt wel meer likes en reacties op de posts die je plaatst. Als een post weinig likes pakt, dan heb je vast weleens overwogen om deze post te verwijderen. Om hier in de toekomst niet meer om te piekeren hebben we onderzoek gedaan hoe je meer likes en reacties kan verkrijgen met jouw posts. En dit delen we met jou!

 

HOOFDSTUK 4. Vier strategieën om te groeien

Er zijn vier strategieën om te groeien welke de grote Instagram accounts graag voor zichzelf houden. Echter delen wij deze strategieën nu speciaal met jou, zodat ook jij kan profiteren van deze kennis.

 

HOOFDSTUK 5. Promoties

Je hebt het vast wel eens gezien: accounts die andere accounts promoten. Voor deze promoties wordt dan ook vaak betaald. En als jij wilt groeien met je Instagram pagina, dan kan je influencers ook benaderen voor een betaalde promotie. Meestal vragen influencers meer geld, dan dat er eigenlijk betaald zou moeten worden voor de promotie.

Wij hebben veel verschillende promoties getest met ons account en vertellen jou precies wat een ‘redelijke/eerlijke’ prijs is om te betalen voor een promotie.

Daarnaast leggen wij uit hoe jij gratis kan profiteren van promoties en hierdoor flink kan groeien met jouw Instagram pagina.

 

HOODSTUK 6. Handige apps voor jouw Instagram pagina.

Apps kunnen je helpen om minder tijd te moeten besteden aan Instagram, jouw content mooier te maken of jouw groeiproces te vereenvoudigen. Wij vertellen precies welke apps handig zijn om te gebruiken voor jouw pagina

 

HOOFDSTUK 7. Veertien gouden tips

Naast alle tips die je eerder hebt ontvangen in het e-book, zijn er een heleboel ‘losse’ tips die perfect zijn om te gebruiken om nog sneller te groeien. Ze zijn voor elk soort Instagram ideaal en gratis toe te passen.

Extra informatie

Gewicht - g
Afmetingen - × - × - cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Geheimen die Leiden tot 10.000 Volgers binnen 3 Maanden Tijd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment