Aanbieding!

De Geheimen die Leiden tot 10.000 Volgers binnen 3 Maanden Tijd

37.00 27.00

(6 klantbeoordelingen)

Met de technieken van dit boek verkort je jouw leerproces enorm doordat je direct de bewezen technieken toepast waarmee honderden influencers hun Instagram hebben laten groeien. Hierdoor kan jij een grote groep mensen amuseren en een eigen online verdienmodel opbouwen!

De voordelen van een online verdienmodel:

 • Bepaal zelf wanneer en waar je werkt
 • Verdien geld en ontvang geweldige producten

Ook krijg jij levenslang toegang tot onze Facebook Community en ontvang je hoge kortingen op de promoties van KOOLUMN.

Categorie: Artikelnummer: db004 Tags:

Beschrijving

HOOFDSTUK 1. Aanmaken van jouw account

Ontdek hoe kleine veranderingen tijdens het aanmaken van jouw account een groot verschil kunnen hebben op jouw groeiproces.

 

HOOFDSTUK 2.  Jouw content creëren

De content op jouw pagina is één van de belangrijkste aspecten om te groeien. Hoe beter jouw content, hoe meer mensen interesse zullen hebben in jouw pagina. Om deze reden geven we jou een flinke dosis tips om jouw content interessant te maken voor de doelgroep die je zoekt.

 

HOOFDSTUK 3. Meer engagement op jouw account

Iedereen wilt wel meer likes en reacties op de posts die je plaatst. Als een post weinig likes pakt, dan heb je vast weleens overwogen om deze post te verwijderen. Om hier in de toekomst niet meer over te piekeren hebben we onderzoek gedaan naar hoe je meer likes en reacties kan verkrijgen met jouw posts. En dit delen we met jou!

 

HOOFDSTUK 4. Drie strategieën om te groeien

Er zijn drie strategieën om te groeien welke de grote Instagram accounts graag voor zichzelf houden. De grote Instagram accounts houden deze strategieën graag voor zichzelf, maar wij delen deze strategieën nu speciaal met jou. Hierdoor kan jij ook profiteren van deze kennis.

 

HOOFDSTUK 5. Promoties

Wanneer je een groot account wilt betalen voor een promotie, dan vraagt een influencer meestal meer geld dan dat je hoort te betalen voor een promotie. Wij hebben veel verschillende promoties getest met ons account en vertellen jou precies wat een ‘redelijke/eerlijke’ prijs is om te betalen voor een promotie.

Daarnaast leggen wij uit hoe jij gratis kan profiteren van promoties en hierdoor flink kan groeien met jouw Instagram pagina.

 

HOODSTUK 6. Handige apps voor jouw Instagram pagina.

Apps kunnen je helpen om minder tijd te moeten besteden aan Instagram, jouw content mooier te maken of jouw groeiproces te vereenvoudigen. Wij vertellen precies welke apps handig zijn om te gebruiken voor jouw pagina

 

HOOFDSTUK 7. Veertien gouden tips

Naast alle tips die je eerder hebt ontvangen in het e-book, zijn er een heleboel ‘losse’ tips die perfect zijn om te gebruiken om nog sneller te groeien. Ze zijn voor elk soort thema account ideaal en gratis toe te passen.

6 beoordelingen voor De Geheimen die Leiden tot 10.000 Volgers binnen 3 Maanden Tijd

 1. Sophie Hoekstra

  Top boek! Echt supergeweldig

 2. Tim Harleman

  Normaal lees ik geen boeken, maar deze is zeker een aanrader!

 3. David Poyan

  Heel erg waardevol!

 4. Anne Bakker

  Het boek leest erg gemakkelijk en heeft mij goed op weg geholpen

 5. Luc Posma

  Super leerzaam en legt goed uit hoe jij je aantal volgers op Instagram kan opschalen. 

 6. Matthijs

  Sinds een paar maanden ben ik Instagram ook zakelijk in gaan zetten. Dit boek geeft verheldering, voorbeelden, tips, tricks en strategieën waarmee je direct aan de gang kan. Goede basis om Instagram mee te ontdekken, voor zowel nieuwe gebruikers als gevorderde.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment